Ik eet graag pikant en smijt al eens graag wat chili's door mijn eten.
Maar toen kwamen daar ineens twee prutskes...
tja,dan moet je daar al eens wat voorzichtiger mee zijn.
Tot ik in blogland een recept voor vegetarische albondigas vond.
(weet niet meer waar.Spijtig,want superlekker!)
En dan zie je Jamie Oliver wel eens wat chili door het eten draaien
voor, toen nog, kleine kinderen
en die aten dat smakelijk op.
Kwestie van laten wennen
volgens Jamie...
Ik draaide dus Jamie-gewijs een beetje,
echt waar...
een hééél klein beetje door de saus.
Met als gevolg:
zie boven.
Oplossing
Er nadien maar wat pikant spul op smijten.
Hier heb ik het lang mee moeten doen.
En maar bijgieten wegens niet pikant genoeg...
Tot ik deze in een van mijn favoriete winkels zag!
Schoon flesje dus meegenomen.
Met in het achterhoofd:
HOT...
ja, dat zal wel.
Maar echt,
ECHT!!
...en lekker!!!!!
Mijn brandende smaakpapillen zijn helemaal happy.
jawadde, hot stuff. Kan het geloven dat de dochter geen rode sauzen meer vertrouwd :-) . Moet hier nog maar met de pepermolen zwaaien en ik hoor al ergens "eikes das pikkig, ik lust da ni"
BeantwoordenVerwijderen@HAA!:haha,ja zelfs ketchup vertrouwde ze niet meer...da piekt in't mondje.Met een zielige blik erachter.
Verwijderen